Een glashelder resultaat en uw tevredenheid is ons doel!

Barco cleaning bestelwagen

BARCO CLEANING

Voor streeploos reinigen van ramen aan de binnen- of buitenzijde bent u bij ons aan het juiste. Maar ook het reinigen van separatieglas (tussenwanden), veranda’s, zonnepanelen, plafonds, muren, koepels, dakgoten, rolluiken, etc. behoren tot onze capaciteiten.

Graag komen we vrijblijvend bij u ter plaatse en bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Of het nu gaat om een éénmalige opdracht of een reiniging die periodiek dient plaats te vinden, wij zorgen ervoor dat er telkens een verzorgde en klantvriendelijke glazenwasser, stipt op locatie aankomt.

Bent u particulier of een bedrijf? We helpen u beide graag met de glimlach verder! Een kleine woning met enkele ramen of een groot bedrijfsgebouw zijn allemaal mogelijk. Ook moeilijk bereikbare plaatsen vormen geen probleem voor ons. Wij leveren een uitstekende kwaliteit aan de beste prijs!

ONZE DIENSTEN

CLEANING VAN RAMEN, DAKKOEPELS, VERANDA

Ramen wassen

Streeploos reinigen van al uw ramen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Natuurlijk wordt hier ook de omlijsting niet vergeten. Als er enkel buitenglas moet gereinigd worden, hoeft u hier zelfs niet voor thuis te zijn.

Koepels en veranda’s

Koepels en veranda’s, ze zijn een mooie uitbreiding van uw huis. Ze zorgen voor extra lichtinval en zicht op de tuin. Het goed onderhouden is dan ook belangrijk en hier komt uw ramenwasser te hulp. Zowel binnen als buiten, zowel boven als onder. Niets ontsnapt aan onze aandacht!

Vrijblijvende offerte
Reinigen velux ramen
Barco cleaning poetsen

CLEANING VOOR BEDRIJVEN

Barco cleaning geeft een goed imago aan uw bedrijf. Voor uw werknemers is het aangenaam werken. Bezoekers krijgen een positief beeld van uw onderneming. Daarnaast is glas een natuurproduct dat zonder reiniging verweert.

Of het nu gaat om moeilijk of eenvoudig bereikbare ruiten, de schoonmaak van reclameborden of vensterlijsten, Barco Cleaning bekijkt graag wat u nodig heeft tijdens een geheel vrijblijvende afspraak.  Barco Cleaning beschikt over speciaal opgeleide glazenwassers waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Ramen zemen met telescoop

Of u nu een kantoorgebouw wilt laten bewassen of een bedrijfshal met ramen, wij hebben de juiste apparatuur om de klus te klaren. Indien nodig werken wij met een telescoopslang, waarmee we tot 13 meter hoog kunnen werken. Om zo voor u het beste resultaat te krijgen.

Vrijblijvende offerte

CLEANING VAN ZONNEPANELEN

Met het laten plaatsen van zonnepanelen heeft u een mooie stap gezet in het werken met duurzame energie. Maar het is uiteraard de bedoeling dat uw investering optimaal rendeert. Met ons pakket van installeren en reinigen van zonnepanelen uit regio Bocholt, bent u steeds gerust van een goede werking.

OSMOSE REINIGING

Zonnepanelen bestaan uit fotocellen die bij een reiniging met veel zorg moeten worden behandeld. Daarom reinigen wij zonnepanelen met osmosewater. Dit water is heel puur en zuiver, zodat tijdens het reinigen geen andere stoffen op de panelen achterblijven. Uw zonnepanelen zijn meteen weer heel proper en kunnen alle zonlicht voor honderd procent opnemen.

HOGER RENDEMENT

Uw zonnepanelen op tijd een onderhouds- en kuisbeurt geven, zorgt niet alleen voor meer rendement, het is ook noodzakelijk om de levensduur van de panelen te verlengen. Op de daken zijn de zonnepanelen blootgesteld aan allerlei stoffen en weersomstandigheden. Met onze ingrepen verkeren uw panelen steeds in de beste toestand. Plan vandaag nog een reiniging voor uw zonnepanelen en bel ons op.

Vrijblijvende offerte
Zonnepanelen reinigen

VOORDELEN VAN ONZE PROFESSIONELE CLEANING

REALISATIES

MEER ZIEN

NIETS IS ZO FIJN ALS EEN TEVREDEN KLANT

Super tevreden en echt blij dat ik weer zuivere ramen heb!

Linda, Bocholt

Ik kan wel zeggen dat ik tevreden was met het resultaat, en zal je binnenkort terug contacteren wanneer de nood zich terug voordoet!

Brecht, Bree

Onze veranda ziet er weer uit alsof deze net geplaatst is, zeer content!

Bjorn en Liesbeth, Bree

WAT IS OSMOSE REINIGING?

  • MILIEU VRIENDELIJK

  • GEEN STREPEN MEER

  • PUUR ZUIVER WATER

  • GEEN GEBRUIK VAN ZEEP

  • HELDER RESULTAAT

OFFERTEAANVRAAG